Verzend opties
De standaard verzendkosten bedragen € 9,95 exclusief BTW per order. Om uw order zo snel mogelijk te kunnen uitleveren kan het voorkomen dat uw bestelling in meerdere zendingen zal worden verzonden. Dit heeft geen gevolg voor de verzendkosten, deze blijven altijd maximaal € 9,95 exclusief BTW per order. Bestellingen boven de € 750,00 exclusief BTW worden gratis verzonden. 
 
Rembours zendingen
Voor zendingen die per rembours worden verzonden geldt een toeslag van € 17,55 exclusief BTW per order bovenop de standaard verzendkosten. Rembours zendingen kunnen worden geaccepteerd tot een bedrag van € 3.000,- inclusief btw en verzendkosten.
 
Levertijden
Uw bestelling wordt indien voorradig doorgaans binnen één á twee werkdagen bij u afgeleverd. U kunt de actuele voorraadinformatie van onze magazijnen real-time nakijken bij de productinformatie op de website. Indien u informatie wenst te ontvangen omtrent de levertijd van een product dat niet voorradig is dan kunt u het beste contact opnemen met uw vaste contactpersoon of de verkoop administratie. Deze is bereikbaar via telefoon (078) -68 33 223 of per e-mail verkoop@evip.nl. Ondanks het feit dat de accuraatheid van de levertijden nauwkeurig wordt bijgehouden kan het voorkomen dat deze gegevens niet correct zijn. Alle levertijden op de website en die telefonisch worden doorgegeven zijn derhalve indicatief en kunnen alsnog veranderen.       
 
Ophalen van een bestelling
Omdat wij met centrale magazijnen verspreid door de Benelux werken is het niet mogelijk een bestelling bij ons op te halen.