Vacatures
Evip Online maakt onderdeel uit van de GrafiCom Group en is altijd op zoek naar ambitieuze, talentvolle IT professionals. De GrafiCom Group is een ICT kennisorganisatie, die zich met haar business units richt op het leveren van vooruitstrevende ICT producten, diensten en oplossingen. In teams worden werkzaamheden voor opdrachtgevers uitgevoerd, met als doel het vergroten van de bedrijfswaarde van de ICT middelen. Door de sterke groei van onze organisatie hebben we per direct behoefte aan versterking van ons team.
 
Accountmanager/Buitendienst
Als accountmanager / buitendienst ben je verantwoordelijk voor een aan jou toegewezen porfolio vaste klanten (porfolio van +- 100 klanten) en gesprekspartner op directieniveau. Je fungeert voor de klant als eerste aanspreekpunt en vertegenwoordigd het ‘gezicht’ van de GrafiCom Group bij de klant. In samenwerking met de verkoop binnendienst ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes voor je klanten en het geven van opvolging hieraan. Tevens verzorg je wekelijks een bezoek en introductie van de GrafiCom Group bij nieuwe klanten.
 
Functie-eisen:
- HBO werk- en denkniveau;
- 1- 3 jaar relevante werkervaring;
- Zelfstandige werkhouding;
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Rijbewijs B
 
Salaris/Arbeidsvoorwaarden
-Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week;
-Een informele werkomgeving in een hecht team;
-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonus, auto, telefoon en laptop.
 
Accountmanager / Binnendienst
Als accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van inkomende verkoopgerelateerde telefoongesprekken en e-mails. Je adviseert klanten bij de aanschaf van onze producten en diensten. In samenwerking met de verkoopleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en geef je hier opvolging aan. Hiernaast speel je een belangrijke rol bij het verwerven van nieuwe klanten middels telefonische acquisitie en het geven van opvolging aan direct mail acties.

 Functie-eisen:
- MBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
- Zelfstandige werkhouding;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 
Salaris/Arbeidsvoorwaarden
-Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week;
-Een informele werkomgeving in een hecht team;
-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Reageren
Wil je reageren op deze vacature en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je sollicitatiebrief en uitgebreid CV per e-mail naar: jobs@evip.nl. Of reageer schriftelijk, Evip Online, tav Mevr. D. Singewald, Postbus 4068, 2980GB Ridderkerk.