Over Evip Online
Evip Online is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en is een leverancier van IT hardware, software, randapparatuur, netwerkproducten, supplies en aanvullende (netwerk-) diensten. Doordat Evip Online uitsluitend aan zakelijke eindgebruikers en (semi-) overheden levert kunt u erop rekenen dat Evip Online zich volledig kan richten op het vervullen van uw zakelijke IT behoeften.
 
Evip Online is een handelsnaam van GrafiCom Products BV en maakt onderdeel uit van de GrafiCom Group. De GrafiCom Group is een in Nederland opererende IT onderneming die sinds 1997 een breed scala aan IT producten en (netwerk-) diensten aanbiedt. Met een landelijke dekking en een breed scala aan IT producten, oplossingen en in-house servicespecialisten profileert de GrafiCom Group zich als een gespecialiseerde full service IT provider. Hierdoor is de GrafiCom Group hét aanspreekpunt voor ondernemend Nederland en de (semi-) overheid, omdat zowel voor de levering van producten alsook voor de installatie, service en nazorg hierop aanspraak kan worden gemaakt op de uitgebreide gespecialiseerde service organisatie van de GrafiCom Group en haar partners. GrafiCom Products BV is een HP Preffered Partner.
  
Evip Online streeft ernaar ondernemend Nederland en de (semi-) overheid een ultieme online aankoopervaring te bieden. De combinatie van persoonlijke aandacht en expertise, lage prijzen en een uitgebreid assortiment creëren een ongeëvenaarde combinatie van gebruiksgemak en betrouwbare service. Evip Online streeft ernaar u ongeacht uw bedrijfsgrootte te behandelen zoals u dat verdient; als een echte VIP!
 
Hiernaast wordt u periodiek als eerste geïnformeerd over acties en aanbiedingen en kunt u tevens uitgenodigd worden voor het bijwonen van sneak previews van nieuwe productintroducties van onze partners. Zoals het een echte VIP beaamd zit u bij Evip Online dus altijd op de eerste rang!
 
Alle voordelen bij het samenwerken met Evip Online op een rij:
 
- een breed assortiment voor al uw zakelijke IT behoeften.
- snelle en betrouwbare leveringen.
- lage betrouwbare prijzen.
- persoonlijke accountmanagers die u ook graag bezoeken voor het inventariseren van uw zakelijke IT
  behoeften.
- een persoonlijk en exclusief myVip account.
- uitgebreide after sales service.